Assetmanager. – Amersfoort

Introductie

Bent u een gedreven analytische Assetmanager die enthousiast wordt van leefbare, duurzame en betaalbare woningen, wij zoeken een gedreven Assetmanager

Organisatie

Onze relatie ontwikkeld, verkoopt en verhuurt leefbare en betaalbare woningen en appartementen in Midden en Oost Nederland.

Functie

Als assetmanager werkt u in een aangewezen gebied en heeft u veel overleg met betrokken stakeholders in het werkgebied over de realisatie van vastgoedprojecten. In de rol van assetmanager bent u de regisseur en stelt u de financiële budgetten op en bent u actief betrokken bij alle processen of het nu gaat om marktonderzoek of het bewaken van de uitvoering van de bouwprojecten.
U heeft een signalerende functie en monitort de technische staat van de complexen, u maakt een vertaalslag van het bezit naar praktische voorstellen om organisatiedoelstellingen te realiseren.
Het is belangrijk dat u op tactisch niveau kunt opereren en daarbij bent u goed op de hoogte van de vastgoedmarkt.

Functie-eisen

In deze functie is het belangrijk dat u goed kunt organiseren, analyseren, kunt samenwerken en een duidelijke focus hebt op de vertaalslag van de analyse naar tactisch niveau en sturing geeft aan de samenwerking met de betrokken partijen.
U heeft een afgeronde HBO vastgoedmanagement diploma en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Aanbod

Wij bieden u een marktconform salaris met een maximum tot € 6.100 bruto per maand op basis van 36 uur per week en uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast kunt u rekenen op een leaseauto en een telefoon. Verder bieden wij u goede opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.