Asbest Rapporteur – Arnhem

Introductie

Ik zoek een Asbest Rapporteur die zelfstandig alle asbestinspecties verwerkt in een leesbare complete asbestrapportage.

Organisatie

De organisatie is een hard groeiende multidisciplinair raadgevend ingenieur die op een nuchtere en verbindende manier werkzaam is voor tal van verschillende opdrachtgevers. Projecten zijn zeer divers van infrastructuur, bodem, water, geo informatie, asbest, circulaire sloop en projectmanagement.
Naast het serieuze deel van het werken is sfeer, gezelligheid en een persoonlijke benadering erg belangrijk binnen de organisatie.
Wij bieden de asbest adviseur aan op basis van werving en selectie.

Functie

Je verwerkt nauw samen met de asbestinspecteurs die jou alle inspecties aandragen die jij vervolgens in het data systeem verwerkt. Aan de hand van alle gegevens stel jij complete asbestrapportages op en corrigeer je op verzoek van de asbestinspecteur reeds asbestrapportages. Naast het schrijven en corrigeren van asbestrapportages ben je verantwoordelijk voor de gehele projectadministratie en registratie.

De functie vraagt veel zorgvuldigheid en digitale handigheid van jou.

Functie-eisen

Je bent een schrijver binnen het bestaande format en jouw doel is het om de beste rapportages te schrijven. Tevens ben jij kritisch, scherp, stressbestendig en assertief, want bij onvolledige informatie moet jij de ontbrekende informatie ophalen.
Om de materie van asbest te begrijpen, heb je minimaal een MBO Bouwkunde opleiding of een specifieke asbest opleiding. Je bent verder handig met het werken met Microsoft Office programma’s en je beschikt over goede contactuele vaardigheden.


Aanbod

Je kan rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om verder te ontwikkelen binnen de organisatie. De afdeling waar je komt te werken heerst een prettige sfeer van betrokken collega’s en gericht op samenwerken.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.