Ambitieuze werkvoorbereider/projectcoördinator – Gorinchem

Introductie

Jij wil graag van opdracht tot oplevering de regie hebben over jou projecten en deze coördineren.

Organisatie

De opdrachtgever is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaal onafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Alles wordt in eigen beheer gedaan vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie. Ze hebben ruim 100 vaklieden in dienst met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar.

Functie

Je hebt een sleutelrol gezien de huidige marktsituatie, krappe arbeidsmarkt, complexe vraagstukken en innovatieve bouwmethoden. Dit brengt de nodige uitdaging met zicht mee. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten en geeft ondersteuning aan de projectuitvoering binnen de gestelde planning. Alles begint bij de overdracht vanuit de calculatie. Je krijgt alle essentiële informatie, bijt je in het contract (RAW, D&C etc) en regelt vervolgens een startoverleg met de opdrachtgever. Als alle uitgangspunten in beeld zijn stuur je de engineers aan. Je bestelt materiaal/materieel, hebt afstemming met onze productieafdelingen (staal, beton, composiet en/of hout) en stelt de benodigde werk-, verkeer-, en kwaliteitsplannen op. Uiteraard bewaak je de begroting en draag je zorg voor een tijdige facturatie van de termijnen. Binnen deze functie heb je veel contact met de opdrachtgever, verschillende leveranciers en alle afdelingen binnen onze organisatie.

Functie-eisen

Je hebt HBO werk-en denkniveau en hebt affiniteit met de bouw en/of civiele techniek. Je hebt ervaring met het integraal realiseren van civiele kunstwerken als bruggen, duikers, kadeconstructies en daaraan gerelateerde werkzaamheden. Design en construct contracten, maar ook RAW-bestekken zijn voor jou geen onbekend terrein.

Aanbod

Je wordt beloond met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan jecontact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.