Ambitieuze Projectleider (Vaste baan) – Reeuwijk

Introductie

Jij bent iemand die resultaat gericht te werk gaat en aan de toekomst denkt!

Organisatie

De opdrachtgever is in de jaren 60 opgericht met ruim 30 medewerkers in dienst. De jaarlijkse omzet varieert tussen de 15 en 20 miljoen euro. Ze zijn zowel in de woningbouw als utiliteitsbouw actief en zetten graag hun tanden in nieuwe projecten. Resultaatgericht werken en toekomst gericht werken vinden ze belangrijk. Ze doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, ze voeren het afval op verantwoordelijke manier af, ze denken na over klimaatvriendelijke, geluidwerende en energiezuinige materialen en bouwen gasloos. Wat betreft de woningbouw houden ze zich voornamelijk bezig met seriematige woningbouw en vrijstaande woningen.

Functie

Jij bent een ervaren projectleider die een stukje sturing kan geven aan de andere projectleiders en werkvoorbereiding. Het kan ook wel eens voor komen dat je een deel van de werkvoorbereiding op je neemt. Het is de bedoeling dat je de rechterhand wordt van de directie en legt daarom ook verantwoording af aan de directie. Je vindt het leuk om in een wat kleiner team te werken waarin je allround te werk gaat. Jij bent de vraagbaak voor de collega’s.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma bouwkunde met HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de aannemerij. Je hebt leidinggevende capaciteiten en weet een team zowel te motiveren als aan te sturen.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Je hebt vrijheid om je werk naar eigen inzichten in te richten. Verder krijg je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform UTA-cao.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.