Ambitieuze (junior) uitvoerder – Gorinchem

Introductie

Het aansturen van leveranciers, bouwpartners en bouwplaats medewerkers staat jou op het lijf geschreven!

Organisatie

De opdrachtgever is een modern familiebedrijf die zicht bezig houdt met zowel ontwikkelen, bouwen en verbouwen. Dit doen ze al meerdere generaties lang en zorgen ervoor dat gebruikers en eigenaren van gebouwen wonen en werken als een betrouwbare omgeving. Binnen de organisatie wordt er veel waarde gehecht aan verduurzaming. Het is een echt familiebedrijf met een hoge betrokkenheid binnen de organisatie. Kernwaarden binnen de organisatie “Samen”, “Vernieuwend”, “Betrouwbaar” en “Plezier”

Functie

De dagelijkse leiding op de bouwplaats is in handen van de uitvoerders op de betreffende projecten. Jij bent straks verantwoordelijk voor de werkzaamheden en uitvoering van de verschillende projecten in verschillende bouwfasen tot en met de oplevering/nazorg. Als junior uitvoerder krijg je begeleiding van een van de ervaren uitvoerders. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden zoals het aansturen van leveranciers, bouwpartners en bouwplaats medewerkers.

Functie-eisen

De opdrachtgever wil graag iemand met kennis en niveau gelijkwaardig aan MBO+ Bouwkunde. Men moet bekend zijn met de software voor de bouw en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. De opdrachtgever biedt jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en technisch inhoudelijk uitdagende projecten. Daarnaast is er ruimte voor professionele en persoonlijke groei.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jou persoonlijke eigenschappen, jou wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.