Allround Werkvoorbereider – Veghel

Introductie

U bent in een adviserende rol al betrokken vanaf de ontwikkelingsfase. Vervolgens draagt u zorg voor de gehele werkvoorbereiding van de projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever kent een lange geschiedenis. De orderportefeuille ziet er erg goed uit. Deze is ook erg gevarieerd. Van kleine tot middelgrote projecten voor o.a de Gemeente en corporaties tot grotere nieuwbouwprojecten van 10 miljoen. Door deze groei is de organisatie op zoek naar nieuwe talenten uit de regio

Functie

Samen met de projectleider en de uitvoerder vormt u het projectteam. U draagt zelfstandig zorg voor de gehele werkvoorbereiding van de projecten. Ook bent u verantwoordelijk voor de inkoop (in overleg met uw projectleider), U onderhoudt de contacten met de opdrachtgever en onderaannemers en voert de financiële projectbewaking uit.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer. U bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en u bent een loyale medewerker. Ervaring met BIM is een pre. U woont in Noord-Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving in een plezierig werkklimaat. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.