Allround Werkvoorbereider – vaste baan! – Tilburg

Introductie

Werkvoorbereider? Zoek niet langer en kom in contact met ons. Want wij zoeken voor de opdrachtgever met spoed een allround werkvoorbereider die toe is aan een nieuwe uitdaging! In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar jou!.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie en onderhoud.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van meerdere projecten in Noord-Brabant. Ook heb je inkoopervaring. Je werkt nauw samen met je collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoek je de projecten en rapporteer je aan de bedrijfsleiding. De projectgrootte is variabel.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar kandidaten die minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde hebben en die zeker vijf jaar ervaring hebben als zelfstandig werkvoorbereider van woningbouwprojecten. Je bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en u bent een loyale medewerker. Ervaring met BIM is een pre. Je woont in Noord-Brabant.

Aanbod

De opdrachtgever bied je een inspirerende werkomgeving in een plezierig werkklimaat. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functieomschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na je toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.