Allround Werkvoorbereider. – Sliedrecht

Introductie

Bent u op zoek naar een veelzijdige functie bij een bedrijf met prettige bedrijfscultuur? Wij komen graag met u in contact.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een hechte cultuur. Het bedrijf kenmerkt zich door een laag verloop en langdurige dienstverbanden.

Functie

U gaat deel uitmaken van een team werkvoorbereiders dat de projectleiders en uitvoerders ondersteunt inzake de uitvoeringsvoorbereiding van met name utiliteitsbouwprojecten. Afhankelijk van de projectgrootte verzorgt u de werkvoorbereiding voor één of meerdere projecten. U zorgt voor een correcte projectadministratie en beheert de documentenstromen. U controleert tekenwerk en bewaakt de voorbereidings-schema’s en overige planningen. U maakt de tekeningen van de bouwplaatsinrichting en u onderhoudt contacten met onderaannemers en leveranciers. U signaleert meer- en minderwerk en beoordeelt ook werk- en keuringsplannen. U rapporteert aan de projectleiding

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer. U bent communicatief vaardig, collegiaal, gericht op samenwerking en u bent geen jobhopper. U woont in Zuid-Holland of Noord-Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima pakket arbeidsvoorwaarden. Er is veel aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden