Allround Werkvoorbereider – ’s Hertogenbosch

Introductie

Bent u een allround werkvoorbereider met ruime ervaring in woning- en utiliteitsbouwprojecten? Dan komen wij graag met u in contact!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio ’s Hertogenbosch en actief in woning- en utiliteitsbouw.

Functie

U ben verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van 61 woningen. U controleert en bewaakt de processen met de meest moderne technieken zoals 3 D, BIM, en LEAN. U heeft ruime ervaring op het gebied van inkoop. U selecteert leveranciers en stelt inkoopcontracten op. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoekt u het project. U rapporteert aan de projectleider. De projectgrootte bedraagt ongeveer 5 miljoen euro.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider bij een aannemer. U bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en u bent een loyale medewerker. U heeft ervaring met Autocad en/of Revit, Navision, Solibri en Asta Powerproject is een pré. U woont in Noord Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie waarbij u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sijbren Visser: 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.