Allround Werkvoorbereider – Rotterdam

Introductie

Gezocht: een allround werkvoorbereider met ervaring in grootschalige woningbouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een zelfstandig georiënteerd bouw- en ontwikkelingsbedrijf in de regio Rotterdam. Door de jaren heen is er expertise opgebouwd op het gebied van verbouw- en onderhoudsprojecten, nieuwbouwprojecten in utiliteitsbouw en woningbouw en het realiseren van projecten vanuit de eigen planontwikkeling.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van de aan u toegewezen projecten. U bent het eerste aanspreekpunt voor de projectleider. U controleert contractstukken, bepaalt de werkmethodieken, maakt een overallplanning en u beheert de documentenstroom. Daarnaast stelt u projectplannen op, coördineert de onderaanneming, maakt projectanalyses en u regelt de inkoop. U rapporteert aan de projectleiding.

Functie-eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat die minimaal een afgeronde MTS opleiding heeft. Verder heeft u minimaal 7 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider bij een ontwikkelende aannemer. De projectgroottes liggen tussen de 8 en 15 miljoen euro. U woont in een straal van 30 kilometer rondom Rotterdam. U bent communicatief vaardig, gedreven en een echte teamspeler.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een zelfstandige, afwisselende functie. Naast een prettige en professionele werkomgeving wordt u een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.