Allround Werkvoorbereider – Leiden

Introductie

Veelzijdige functie voor een allround werkvoorbereider die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf is met name actief in de zakelijke markt.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van de aan u toegewezen projecten. U regelt alles tot in de puntjes. U stelt inkoopcontracten op, u regelt de nutsvoorzieningen, u maakt planningen en werkschema’s en onderhoudt deze. U registreert meer en minderwerk, u woont bouwvergaderingen bij en u zorgt voor een correcte administratieve registratie van uw werkzaamheden. U verricht uw werkzaamheden vanaf kantoor. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders en u rapporteert aan de directie.

Functie eisen

U heeft een minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of een MBO opleiding Bouwkunde aangevuld met relevante vakopleidingen. Daarnaast heeft u minimaal 10 jaar recente werkervaring als werkvoorbereider. U bent gericht op samenwerking, communicatief vaardig en een echte teamspeler. U heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en u heeft commercieel gevoel. U heeft een hands on mentaliteit, bent gedreven en u heeft een passie voor uw vak. U draagt uw kennis graag over aan junior werkvoorbereiders. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een zelfstandige functie waarbij u alle ruimte en kansen krijgt om u verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden