Allround Werkvoorbereider die het verschil wil maken! – Veghel

Introductie

Wij zijn op zoek naar talenten die zich verder willen ontwikkelen. Ben jij die werkvoorbereider die alles uit jezelf en uit je functie wilt halen en waar ontwikkeling en zelfontplooiing een must is? Dan zijn wij op zoek naar jou! In een adviserende rol ben je al betrokken vanaf de ontwikkelingsfase. Vervolgens draagt je zorg voor de gehele werkvoorbereiding van complexen projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever, een ontwikkelende aannemer, begeeft zich op vele gebieden in de bouw. Van luxe villa’s tot grotere utilitaire projecten. Projecten worden deels vanuit eigen ontwikkeling gerealiseerd. Ze zijn actief in Oost Brabant.

Functie

Samen met de projectleider en de uitvoerder vormen jullie het projectteam. Je draagt zelfstandig zorg voor de gehele werkvoorbereiding van de projecten. Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop (in overleg met de projectleider). Je onderhoudt de contacten met de opdrachtgever en onderaannemers en voert de financiële projectbewaking uit.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en drie tot vijf jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer. Je bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en een loyale medewerker. Ervaring met BIM is een pre. Je woont in de regio Veghel

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving in een plezierig werkklimaat. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.