Allround werkvoorbereider bouw (Vaste baan) – DORDRECHT

Introductie

Ben jij de werkvoorbereider die graag allround inzetbaar is en zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt, dan zoeken wij jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende allround bouwer. Het is een echt familie bedrijf wat zich richt op het volledige bouwproces van ontwerp tot en met onderhoud. Er wordt nauw samengewerkt met opdrachtgevers, gekwalificeerde onderaannemers en toeleveranciers om zo samen goed, snel, eenvoudig en een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding te realiseren. Ze geloven heel erg in het samenwerken om zo tot betere resultaten te bereiken. Er wordt volgens LEAN samengewerkt met alle partijen.

Functie

Als werkvoorbereider ben jij ambitieus en gedreven om een project optimaal uit te voeren. Jij bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten en je maakt samen met de projectleider een projectanalyse waardoor tijdige levering van materieel, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. Je onderhout de in- en externe contacten ten behoeve van de voorbereiding van projecten. Je maakt natuurlijk ook de werkbegrotingen, uittrekstaten en productietekeningen. Je stelt meer- en minderwerk op en je bent in staat om alternatieven aan te dragen ten aanzien van materialen en detaillering. Jou technische en organisatorische ondersteuning zorgen ervoor dat de projecten soepel verlopen.

Functie-eisen

Je bent tenminste in het bezit van een MBO opleiding bouwkunde of aanverwante. Relevante ervaring is een pre en je bent zowel technisch als commercieel vaardig. Je hebt een hoge mate van kennis van Excel en Autocad. Je hebt een proactieve houding en werkt goed zelfstandig.

Aanbod

Het betreft hier een vaste baan met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt nader bepaald.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.