Allround uitvoerder met ambities! – Uden

Introductie

De opdrachtgever is op zoek naar een “spin in het web” die bouwkundig goed onderlegd is en de ambitie heeft om de rechterhand van de directeur te worden.

Organisatie

De opdrachtgever is voornamelijk actief in de vrijstaande particuliere sector met name in het luxe segment. De passie voor het vak, flexibiliteit en een pragmatische en doelgerichte manier van werken zijn de bouwstenen van het bedrijf. De voortdurende bijscholing en het enthousiasme van hun vakmensen zorgen ervoor dat ieder project als een uitdaging gezien wordt.

Functie

Door mee te denken met de opdrachtgever en samen te sparren bereiken jij en je collega’s het beste resultaat. Je bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. Je ziet toe op een goede en tijdige voorbereiding en draagt, indien nodig, jouw steentje bij aan de werkvoorbereiding en calculatie. Je bewaakt de voortgang van jouw projecten en handelt meer- en minderwerk af. Je vervaardigt financiële rapportages voor de directeur en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je onderhoudt contacten met jouw opdrachtgevers en onderaannemers. Je rapporteert aan de directeur.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en minimaal 3 jaar ervaring als uitvoerder. Je bent oprecht geïnteresseerd in het totale bouwproces. Verder ben je ambitieus, gedreven en gericht op verdere ontwikkeling. Je hebt kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan en je gaat klantgericht te werk. Je woont in de regio Uden.

Aanbod

De opdrachtgever biedt je een zelfstandige functie waarin je veel vrijheid krijgt in de uitoefening van jouw functie. Er zijn volop kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Door te investeren in jonge mensen, bereidt onze opdrachtgever zich voor op de toekomst.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.