Allround Uitvoerder GWW – IJmuiden

Introductie

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder GWW met meer dan 10 jaar ervaring. Ervaring met UAV-Gc en RAW systematiek is een must.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein aannemingsbedrijf actief in de algemene GWW projecten.Zij voert haar projecten op regionaal niveau uit. Projecten worden voornamelijk uitgevoerd met onderaannemers en houdt onze opdrachtgever de regie over de projecten.

Functie

In deze uitdagende en vooral hectische functie draagt u zorg voor de projecten in uitvoering. U bent verantwoordelijk voor de projecten in tijd, geld en kwaliteit en u rapporteert aan de projectleider.U stuurt meerdere projecten tegelijk aan en daarnaast geeft u leiding aan 15-20 man eigen personeel en onderaannemers.Functie-eisen

U hebt minimaal een afgeronde opleiding MTS civiele techniek en meer dan 10 jaar ervaring in een gelijke functie met de bijbehorende projecten. Hierbij moet u denken aan reconstructies, rioleringswerk en bestrating. U bent woonachtig in Noord Holland en daarnaast per direct inzetbaar. Ervaring met VISI is een pre.

Aanbod

Het zal hier in eerste instantie gaan om een detacheringsperiode van minimaal 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.