Allround Calculator Bouw – Heemskerk

Introductie

Ben jij de allround calculator die in staat is om geheel zelfstandig de projecten te calculeren? Zo ja, neem dan contact met ons op!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft diverse werkmaatschappijen onder zich. Zo heeft zij een aannemingsbedrijf in het renovatie en restauratie, een installatiebedrijf voor elektra en loodgieterswerk en een werkmaatschappij die zich richt op het bonnenwerk voor corporaties en VVE’s.

De bedrijven begeven zich net even op een ander vlak binnen de bouwsector en dus net een ander type werk. Groot voordeel hiervan is dat haar werk enorm divers is. Met een ploeg van in totaal ongeveer 50 man werken zij dagelijks aan de volgende projecten:

• Nieuwbouw van veelal enkelvoudige woningen.

• Renovatie en restauratie.

• Verbouw van diverse vastgoed objecten. Van klein tot groot.


Functie

Wij zijn zoekende naar een kandidaat die zich volledig op het calculatiewerk wil storten en daarin de werken van A tot en met Z zelfstandig wil begroten. Indien iemand meer diversiteit zoekt in de functie dan is het mogelijk om de klussen zelf op te nemen en vervolgens te calculeren en helemaal tot en met de werkvoorbereiding uit te voeren, waarbij het zwaartepunt op calculatie ligt.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en heb je aantoonbare ervaring in een gelijke functie. Je bent woonachtig in Noord Holland.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden word je een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.