Adviseur Waterbouw (werving en selectie). – Utrecht

Introductie

Wil jij mee bouwen aan het uitvoeren van dijkversterkingsprojecten dan heb ik voor jou de uitdaging als Adviseur Waterbouw Projecten.
De vacature betreft een werving en selectie opdracht, je komt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Organisatie

De organisatie is een landelijk werkend ingenieursbureau met verschillende disciplines deze afdeling is een expert op gebied van waterbouwkundige projecten van dijkversterking, kunstwerken, tunnels, havens en vaarwegen.

Functie

Als Adviseur Waterbouw projecten ben jij bezig met haalbaarheidsstudies en realisatie van projecten. Je zet jouw kennis in om de opdrachtgever zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de realisatie van de projecten. De ene keer ben je bezig met dijkversterking de andere keer met vaarwegen of met havens. Je gaat werken voor Waterschappen en Rijkswaterstaat.

Functie-eisen

Ik zoek een adviseur die beschikt over een afgeronde HBO Civiele Techniek opleiding. Heb jij een ruime werkervaring op het gebied van hoogwaterbescherming en ervaring met het ontwerpen van waterkeringen, dan ben jij de persoon voor deze uitdaging.

Aanbod

Je komt te werken binnen multidisciplinaire afdeling op het gebied van hoogstaande waterbouwkundige projecten. Wij bieden jou op basis van werving en selectie aan en je kan bij deze organisatie rekenen op deskundige collega’s en een marktconform salaris.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.