Adviseur Waterbouw – Utrecht

Introductie

Wilt u mee bouwen aan het uitvoeren van dijkversterkingsprojecten dan hebben wij voor u een mooie uitdaging als Adviseur Waterbouw projecten

Organisatie

De afdeling is een expert op gebied van waterbouwkundige projecten van dijkversterking, kunstwerken, tunnels, havens en vaarwegen.

Functie

Als Adviseur Waterbouw projecten bent u bezig met haalbaarheidsstudies en realisatie van projecten. U zet uw kennis in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de realisatie van de projecten. De ene keer bent u bezig met dijkversterking de andere keer met vaarwegen of met havens. U werkt met name voor Waterschappen en Rijkswaterstaat.

Functie-eisen

Wij zoeken een adviseur die beschikt over een afgeronde HBO Civiele Techniek opleiding, u heeft een ruime werkervaring op het gebied van hoogwaterbescherming en ervaring met het ontwerpen van waterkeringen.

Aanbod

Werken binnen multidisciplinaire afdeling op het gebied van hoogstaande waterbouwkundige projecten. U kunt uiteraard rekenen op deskundige collega’s en een marktconform salaris.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.