Adviseur Vastgoedmanagement. Vaste baan! – Den Bosch

Introductie

Ben jij iemand die warm loopt van uiteenlopende vraagstukken op het gebied van vastgoedmanagement, duurzaamheid en gebouwveiligheid? Voor de functie van adviseur Vastgoedmanagement ben ik op zoek naar een klantgericht man of vrouw met interesse voor het vakgebied en die voor internen en externen een vakvolwassen sparringpartner kan zijn. 

Organisatie

De opdrachtgever is een multidisciplinair adviesbureau gericht op vastgoedmanagement in de breedste zin van het woord. Klanten zijn o.a gemeenten, schoolbesturen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, overheid en de commerciële sector. Hun dienstverlening richt zich op het onderhoud, projectmanagement, verduurzaming en gebouwveiligheid van vastgoed. Er heerst een informele sfeer binnen deze dynamische organisatie.

Functie

Als adviseur lever je voor de projecten de bouwkundige of installatietechnische inbreng in een multidisciplinair projectteam. Ben je verantwoordelijk voor het inventariseren en inspecteren van gebouwen conform de NEN 2767 en de RVB Boei systematiek. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opzetten en actualiseren van (D)MJOB’s op basis van beleidsuitgangspunten en het opstellen van duurzaamheidsadviezen. Samen met je collega’s werk je aan adviezen en het begeleiden van opdrachtgevers op diverse gebieden in het vastgoedmanagement van gebouwen. Ook behoren tot je taken het verzorgen van presentaties en trainingen op het gebied van onderhoudsmanagement, assetmanagement en compliance. Het voorbereiden en begeleiden van uit te voeren werkzaamheden, zoals planmatig onderhoud, groot onderhoud, renovatie, verbouwingen, energiebesparende maatregelen en verduurzaming. Kortom je werk bestaat uit het adviseren en begeleiden van de klanten in het optimaliseren van hun vastgoed.  

Functie-eisen

Je hebt een relevante afgeronde bouwkundige of installatietechnische HBO opleiding. Je bent bekend met NEN 2767 en bent bij voorkeur in het bezit van een BOEI certificaat inspecteur en/of adviseur. Je hebt minimaal 2 jaar relevante aantoonbare werkervaring. Je bent iemand die zelfstandig kan werken maar ook in teamverband. Je hebt een klantgerichte instelling en je hebt gevoel voor kansen in de markt en een brede interesse in de genoemde werkzaamheden. 

Aanbod

De opdrachtgever biedt je een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamische organisatie met een informele cultuur. Ze bieden een uitstekend markconform salaris, met daarbij een auto van de zaak, laptop en telefoon. Ook heeft de opdrachtgever uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheid en pensioenregeling. 

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature