Adviseur vastgoedbeheer NEN 2767 – Arnhem

Introductie

Wij zoeken een adviseur vastgoedbeheer op basis van conditie gestuurd onderhoud

Organisatie

Onze relatie is een advies en ingenieursbureau en houdt zich bezig met opnames van woningen en gebouwen in het kader van duurzaamheid en instandhouding.

Functie

Voor de klanten van onze opdrachtgever neemt u volgens de NEN 2767 de complexen op en verwerkt u alle gegevens in ons geautomatiseerd systeem.
Alle data wordt gebruikt om een volledig MJOB en MJOP te maken en adviseren wij onze klanten over de conditie van de complexen.

Functie-eisen

Voor de functie vragen wij een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde. Het is een pré als u vakgerichte opleidingen of cursussen hebt gevolgd.

Aanbod

Wij bieden u marktconform salaris en een prettige werkomgeving.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.