Adviseur Vastgoed. – Rotterdam

Introductie

Jij staat je mannetje als het gaat om advies over onderhoud en beheer van bestaand vastgoed? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Organisatie

Het betreft een organisatie met een wereldwijde zakelijke dienstverlening. Ze zijn in verschillende sectoren actief waaronder vastgoed. Ze hebben ruim 450 medewerkers in dienst in Nederland en hebben vestigingen door heel het land. De organisatie is in 6 sectoren actief en die zijn in 12 clusters verdeeld: project- en programmamanagement, ontwerp en ontwikkeling, waterbeheer, omgeving, managementadviesdiensten, exploitatie en ontwikkeling, planning en vergunningen, gezondheid en veiligheid, zee- en kustwerken, laboratoria, training en communicatie en creatieve diensten.

Functie

Je gaat je bezighouden met bestaand vastgoed verduurzamen ,contracten in de markt zetten en jongeren begeleiden in hun ontwikkeling. De klanten staan centraal, die onder andere bestaan uit overheden en beheerorganisaties, jij helpt ze met het organiseren en oplossen van hun vraagstukken rondom beheer en onderhoud van vastgoed. Je houd je onder andere bezig met: aanbesteding- en implementatietrajecten, begeleiden en uitvoeren van audits, contract- en informatiemanagement en het begeleiden van junior adviseurs.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van bedrijfskunde of facility management met een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met ( Europese ) aanbestedingstrajecten, NEN 2767 en MJOP’s. Je bent communicatief sterk, open, daadkrachtig en resultaatgericht. Je neemt graag het initiatief en signaleert kansen in de markt.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband rechtstreeks bij de opdrachtgever. Er wordt een passend salaris geboden en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook goed.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.