Adviseur STABU Bestek – Arnhem

Introductie

Wilt u werken aan een duurzamere en modernere bouwsector? U kunt mee bouwen aan het digitaliseren en standaardisering van bestekken en alle betrokken partijen informeren over de inhoud, productspecificaties en juridische aspecten van het bouwproces.

Organisatie

U werkt bij een landelijk adviesbureau die haar klanten ondersteunt bij het schrijven van bestekken, het opstellen van calculaties, projectplannen en contracten.

Functie

Als adviseur STABU bestekken verzamelt en verwerkt u alle technische specificaties en juridische formuleringen conform de STABU systematiek. Alle verzamelde technische technische specificaties zijn voor alle gebruikers toe te passen in projectplannen of contracten. Door uw werkzaamheden zorgt u dat de systematiek actueel en betrouwbaar is voor alle bestekschrijvers.
U heeft geregeld contact met fabrikanten en leveranciers van productspecificaties van bouwkundige en installatietechnische producten.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat u nauwkeurig en precies bent en het overzicht kunt bewaken. U bent een goede gesprekspartner en een echte teamspeler.
Voorkeur gaat uit naar een kandidaat die beschikt over een afgeronde hbo opleiding richting bouwkunde of installatietechniek en bekend is met de Engelse of Duitse taal.

Aanbod

U kunt rekenen op een team van specialisten waarmee u nauw samenwerkt aan nieuwe ontwikkelingen en een bijdrage levert aan de moderne duurzame bouwsector.
Verder kunt u rekenen op een marktconform salaris en een zelfstandige functie met doorgroei mogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544 of 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.