adviseur RO/milieu/vergunningen (Vaste baan) – Dordrecht

Introductie

Wil jij je bezighouden met het toch doorgang vinden als er beschermde diersoorten op de bouwlocatie leven? En als een kerk wordt omgebouwd tot appartementencomplex, hoe zorg je dan voor voldoende lichtinval en goede ventilatie?

Organisatie

De opdrachtgever is een bouw en milieu advies bureau wat samenwerkt met een ingenieursbureau waar meer dan 100 mensen werken. Hierdoor kunnen ze grote projecten aan en dan moet je denken aan het bouw- en woonrijp maken met alle bijbehorende vergunningverleningen tot technische onderzoek op gebied van bijvoorbeeld bouwfysica, milieu, omgevingsmonitoring, ecologie, bodem en asbest. Ze worden omschreven als doortastend en oplossingsgericht.

Functie

Jij bent iemand met een hart voor ruimtelijke ordening en milieu, een oor voor opdrachtgevers en een oog voor ontwikkeling. Iemand die milieu wil combineren met technische onderzoeken en het mogelijk maken van ontwikkelingen. De Wabo, het Bor en de toekomstige Omgevingswet heeft geen geheimen voor jou. Als (senior) adviseur ga je aan de slag met verschillende projecten met verschillende opdrachtgevers. Je kan ingezet worden op ruimtelijke projecten (opstellen en begeleiden van bestemmingsplannen). Daarnaast kan (afhankelijk van je kennis) het ook zijn dat je ingezet wordt voor het aanvragen van vergunningen en/of het begeleiden van vergunningsprocedures voor bedrijven en ontwikkelaars. De projecten begeleid je vanaf het eerste contact met de klant en het binnenkomen van de offerte tot en met de facturatie. Je bent hierin nauwkeurig, je waarborgt de kwaliteit en je draagt de financiële verantwoordelijkheid voor het project.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma in een commerciële richting met minimaal 5 jaar ervaring in een gelijke functie. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, je bent oplossingsgericht en ambitie om samen te groeien.

Aanbod

Het betreft hier een rechtstreeks dienstverband. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.