Adviseur Geotechniek dijkverbeteringen, infrawerken en utiliteitsbouw – Arnhem

Introductie

Wij zoeken een nauwkeurige Adviseur Geotechniek dijkverbeteringen, infrawerken en utiliteitsbouw

Organisatie

Onze relatie is een multidisciplinaire advies- en ingenieursbureau

Functie

U verricht voor diverse projecten geotechnische ontwerpberekeningen en verstrekt adviezen.
In het proces coördineert u de verschillende processen zoals bodemonderzoek, ondergronds bouwen en analyseert en beoordeelt u alle meetgegevens.
U bent het aanspreekpunt voor andere disciplines en helpt waar nodig is om tot een juist ontwerp te komen voor de realisatie van het project.

Functie-eisen

U beschikt u over een afgeronde HBO/TU opleiding Civiele Techniek en enige werkervaring op gebied van constructies of geotechniek.
In deze functie is het belangrijk dat u nauwkeurig en zorgvuldig werkt, kwaliteit en resultaat een persoonlijke eigenschap van u is.

Aanbod

U maakt deel uit van een dynamische werkomgeving en u levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de projecten.
Na de inleentermijn is er uitzicht op een vaste betrekking bij de opdrachtgever.
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de huidige marktsituatie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.