Adviseur EPA Woningen – Wormerveer

Introductie

Jij bent op zoek naar afwisseling tussen kantoorwerk en onderweg zijn en je hebt affiniteit met woningen en het verduurzamen hiervan? Neem dan contact op met Centerpoint!

Organisatie

Je komt te werken bij een bouwkundig advies- en presentatiebureau in de Zaanstreek. Haar team bestaat uit jonge, gemotiveerde mensen met een gezamenlijke passie en ambitie: bouwkunde en vastgoedpresentatie. Zij verzorgen onder meer inmetingen, energie labels en de digitalisering van vastgoed. Haar dienstenpakket is zeer breed en ze bedienen een grote doelgroep: particulieren, makelaars, ontwikkelaars, gemeenten, corporaties en beheerders van vastgoed. Op de werkvloer is de structuur plat en zijn de lijnen kort.

Functie

Jij bent op zoek naar afwisseling tussen kantoorwerk en onderweg zijn en je hebt affiniteit met woningen en het verduurzamen hiervan? Dan worden dit jou taken en verantwoordelijkheden:

  • Opname van Energie-index voor woningen. Je kijkt op locatie naar de isolatie, verwarming en ventilatie van een woning;
  • Uitwerken en afmelden van het Energie-index in de software op kantoor. Hiervoor gebruik je onder meer het tekenprogramma Autocad;
  • Verduurzaam advies uitbrengen aan woning eigenaren om energie te besparen en bijvoorbeeld het wooncomfort te verhogen.

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding MTS bouwkunde en een EPA-W diploma. Heb je deze laatste niet dan dien je wel bereidt te zijn deze opleiding te volgen. Je hebt ervaring met autocad, bent in het bezit van een geldig rijbewijs en je bent woonachtig in de regio groot Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerste een detacheringsperiode aan te gaan. Bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.