Adviseur Brandveiligheidsinstallaties – UTRECHT

Introductie

Wij zoeken een gedreven adviseur Brandveiligheid, die betrokken is binnen de planontwikkeling tot en met realisatie van het project.

Organisatie

Onze relatie is gespecialiseerd in bouwregelgeving, bouwfysica en brandveiligheid.

Functie

U bent tijdens het project de specialist en gesprekspartner met alle betrokken partijen en geeft gevraagd en ongevraagd inhoudelijk informatie over technische haalbaarheid en mogelijkheden conform de wet en regelgeving.
U adviseert het ontwerpteam en controleert tijdens de uitvoering en oplevering.

Projecten betreft nieuwbouw, transformatie projecten en in bestaande gebouwen aanleg van nieuwe moderne brandveiligheid installaties.

Functie-eisen

U heeft minimaal een HBO opleiding richting techniek gevolgd en aanvullende opleidingen gevolgd op gebied van brandveiligheid.
Daarnaast heeft u ervaring in het ontwerpen van installaties en het adviseren omtrent brandveiligheid installaties.

U heeft bij voorkeur diploma brandpreventiedeskundige 1 en een goede kennis van het bouwbesluit.
Zelfstandig kunt u een brandveiligheidsplan opstellen en bent u instaat om een goede bouwkundige opname te doen van het gebouw.

Aanbod

onze relatie biedt u een zelfstandige functie waarin u veel vrijheid krijgt bij de uitoefening van uw functie. Er zijn volop kansen om u zelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.