Adviseur Bouwregelgeving en Bouwfysica (vaste baan). – Utrecht

Introductie

Bouwbesluit, Bouwfysica is dat jouw specialisme en wil jij je inzetten als Adviseur, solliciteer dan vandaag nog en dan kan jij de klanten van het ingenieursbureau verder helpen aan vraagstukken rondom bouwregelgeving, bouwfysica en veiligheid.

Organisatie

De organisatie is een multidisciplinaire ingenieursbureau voor alle bouw technische, bouwfysica en bouwregelgeving vraagstukken en adviseert de klant bij creatieve oplossingen.

Functie

Als adviseur beoordeel jij de bouwplannen aan de hand van het bouwbesluit en maak je bouwfysische berekeningen. Je bedenkt praktische oplossingen om bouwplannen aan het bouwbesluit te voldoen en informeer je de klant over oplossingen.
Door jouw advies draag je bij aan een duurzaam, veilig en aansprekende gebouwen in Nederland.

Functie-eisen

Onze voorkeur gaat uit naar een adviseur die een HBO bouwkunde achtergrond heeft en aangevuld met bouwbesluit en bouwfysica. Het is een pré als je werkervaring hebt opgedaan bij een soortgelijke organisatie of bij een architectenbureau.
In deze functie is het belangrijk dat je proactief, nauwkeurig en zelfstandig bent en uiteraard communicatief vaardig in woord en geschrift.

Aanbod

Na de inleentermijn krijg je een vaste aanstelling bij de opdrachtgever en wij hanteren gedurende de detacheringsvoorwaarden de secundaire arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever.
Er is ruimte voor thuiswerk gedurende de corona periode en flexibele werktijden.
Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw werkervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.