Aankomende calculator – Breda

Introductie

Mooie kans voor een afgestudeerde starter MBO of HBO Bouwkunde met een aanpakkersmentaliteit en die het vak wil leren.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in Noord Brabant. Het bedrijf is actief in woningbouw, utiliteitsbouw en onderhoud. De projectgrootte is zeer gevarieerd.

Functie

Als aankomend calculator wordt u on the job opgeleid en begeleid door een ervaren calculator. U werkt nauw samen in een team van 3 collega’s op het bedrijfsbureau. U werkt mee aan verschillende soorten projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. Het is de bedoeling dat u na een aantal jaar doorgroeit naar zelfstandig calculator.

Functie eisen

Wij zoeken een jonge en enthousiaste kandidaat die de ambitie heeft om calculator te worden. U bent bereid te leren en in- en externe opleidingen te volgen. U kunt goed omgaan met werkdruk en bent dus stressbestendig. U beschikt over een MTS of HTS diploma bouwkunde en u heeft bij voorkeur enkele jaren ervaring. U woont in de regio Noord Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving waarin u veel kunt leren. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden