Aankomend Werkvoorbereider Staalbouw – Badhoevedorp

Introductie

Als aankomend werkvoorbereider zult u worden opgeleid tot de functie van projectleider.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een (onder)aannemer die zicht uitsluitend richt op de renovatie van staalconstructies. Deze projecten kunnen voor woningbouw, bedrijfsgebouw, monumenten en publiek toegankelijke gebouwen zijn. Op kantoor zijn 4 collegae werkzaam en buiten lopen 14 vakbekwame mensen. De projecten lopen op tot 200K.

Functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een nieuwe werknemer die ze kunnen opleiden tot zelfstandig projectleider. U zult in eerste instantie starten op de calculatie en van daar uit naar de werkvoorbereiding. Aan de hand van uw eigen inzet en ontwikkeling krijgt u op den duur uw eigen projecten toebedeeld.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Een certificaat VCA VOL is daarnaast een pré. Onze opdrachtgever is op zoek naar een gedreven en ambitieuze collega, het vak zal u geleerd worden. Hebt u ervaring met Autocad en Solid Works dan is dat ook een pré.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Bent u inderdaad de juiste persoon dan wordt u een contract door onze opdrachtgever aangeboden. Zij volgen de CAO voor metaalbewerking.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.