Aankomend Projectleider Civiele Techniek. – Gorinchem

Introductie

Heb jij een hoge verantwoordelijkheidsgevoel en ga je geen uitdaging uit de weg dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een aannemer in de Grond-, Weg- en Waterbouw waar de de ‘corebusiness’ bestaat uit straat-, grond- en rioleringswerk, maar ook uit civiel- en cultuurtechnisch werk. De projecten bestaan uit zowel kleine projecten, groenonderhoud en de grotere complexe miljoenen projecten. Ook hebben ze ervaring met bruggen en betonconstructies.

Functie

Je bent zowel technisch als financieel eindverantwoordelijke voor de afrondingen van de projecten. Voor zowel intern als extern ben je het aanspreekpunt voor jou eigen projecten. Daarnaast ondersteun je de projectleider bij het voorbereiden, coördineren en afronden van de grotere projecten en je krijgt de verantwoording voor de (eigen) kleinere projecten. Hierbij spelen uiteraard planning, budget, veiligheid en kwaliteit een belangrijke rol.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO diploma richting civiele techniek. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als werkvoorbereider, uitvoerder of projectcoördinator. Ook ben je in het bezit van een VCA-VOL.

Aanbod

Je wordt via Centerpoint gedetacheerd bij de opdrachtgever voor een minimale periode van 12 maanden. Hierna is het vrij aan de opdrachtgever of er een rechtstreeks dienstverband wordt aangeboden. Zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.