3D modelleur Civiele Constructies. – Utrecht

Introductie

Wil jij de mooiste constructieve ontwerpen maken van waterbouwkundige projecten engineeren die ons land straks tegen hoge waterstanden moet beschermen, dan ben jij de 3D modelleur die ik zoek.

Organisatie

De organisatie is een toonaangevend ingenieursbureau op het gebied van civieltechnisch complexe waterbouwkundige projecten in Binnen en Buitenland. Binnen deze organisatie werk je aan een duurzame toekomst en ontwerp je waterbouwkundige oplossingen die ons land beschermen. De organisatie kenmerkt zich door te werken in kleine projectteams die betrokken zijn en adequaat kunnen handelen, hierdoor ontstaat er een sterke verbinding met de klant.

Functie

Als 3 D Modelleur ben je dagelijks bezig met ontwerpen en engineeren van civiel technische constructies. Je werkt aan nieuwbouw of renovatie van sluizen, stuwen, gemalen en tunnels die ons landschap straks moet beschermen tegen de hoge waterstanden. Je maakt alle benodigde ontwerp en constructietekeningen met behulp van Revit, Allplan of Inventor.

Functie-eisen

De 3D Modelleur heeft een HBO opleiding richting Civiele Techniek succesvol gevolgd en is enthousiast over waterbouwkundige complexe projecten. Daarnaast heb je relevante werkervaring als modelleur van civiele constructies en ben je als persoon prettig in omgang en communicatief vaardig.

Aanbod

Wij bieden jou een prettige werkplek aan, met deskundige collega’s en complexe waterbouwkundige projecten. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Het betreft hier een vast dienst verband waar eerst een detacheringsperiode aan vooraf gaat.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.