Centerpoint heeft regelmatig vacatures voor uitvoerders in Rotterdam en omstreken. Een uitvoerder is een onmisbare spil op de bouwplaats. Kort gezegd zorgt hij of zij ervoor dat mensen en materieel zich op het juiste moment op de juiste plek bevinden. Daarbij is een gedetailleerde planning van groot belang. Het mag bijvoorbeeld niet gebeuren dat de betonwagen voor de deur staat en er niet gestort kan worden. Daarom houdt u de tijdsplanning scherp in de gaten door de teugels strak te houden. Bent u die geboren leider? Dan is er zeker een interessante vacature voor u bij Centerpoint in Rotterdam.

Ik heb interesse

Uw profiel als uitvoerder in Rotterdam

Om een functie als uitvoerder in Rotterdam de juiste inhoud te geven worden er de nodige eisen gesteld. De functie van uitvoerder is dan ook een zeer veelzijdige. De uitvoerder valt meestal hiërarchisch onder de hoofduitvoerder, projectleider of bedrijfsleider. Uw takenpakket is zeer gevarieerd. Zo geeft u operationeel leiding aan 10 à 15 medewerkers zoals assistent uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers. Bovendien ziet u toe op de werkzaamheden van de onderaannemer(s).

Het komt zeker voor dat u de opzet en inrichting van een efficiënte bouwplaatsorganisatie bepaalt. Daarnaast controleert en registreert u de voortgang, de kwaliteit en de kosten van het werk en stuurt indien nodig bij volgens de werkbegroting en projectplanning.

Uiteraard coördineert en bewaakt u de inzet en kwaliteit van productiemiddelen, personeel, leveranties en diensten van derden en ook nu weer conform de werkbegroting en de projectplanning.

U signaleert en registreert bovendien afwijkingen ten opzichte van het contract (meer- en minderwerk) en voert een doelmatige personeelsadministratie en projectadministratie met betrekking tot materiaal, materieel en tijd.

Maar we zijn er nog niet want u voert ook werkplekinspecties uit en het kan voorkomen dat u moet beslissen over het stilleggen van het werk naar aanleiding van door u geconstateerde onveilige werksituaties en/of schades. Uiteraard informeert en rapporteert u dit direct aan de hoofduitvoerder, projectleider of bedrijfsleider.

Tenslotte de in-en externe contacten. Intern onderhoudt u contact met de projectleiding, de werkvoorbereiding en de bouwplaatsmedewerkers en extern met leveranciers, onderaannemers en vertegenwoordigers van de opdrachtgever(s). Daarom neemt u ook deel aan het projectteam- en afdelingsoverleg en initieert toolboxmeetings

Een goede uitvoerder wordt je niet zomaar. Gezien het belang van de functie worden er best wel hoge eisen gesteld waaronder een Middenkaderopleiding Bouw of Infra (niveau 4) en ten minste 3 jaren ervaring als uitvoerder of assistent-uitvoerder. Maar er zijn ook bedrijven die tenminste een HBO werk- en denkniveau als minimale eis stellen. Natuurlijk heeft u de nodige autoriteit en weet u op een verantwoorde wijze leiding te geven. Bovendien zijn communicatieve vaardigheden van cruciaal belang. Door het vele buitenlandse personeel op sommige bouwplaatsen moet u zich ook nog eens goed verstaanbaar kunnen maken in het Engels. Het spreekt voor zich dat kosten- en tijdsbewustzijn belangrijke peilers zijn om uw werk goed te kunnen doen.

Solliciteer nu op deze vacature uitvoerder

Centerpoint en de perfecte match

Samenspel, wederzijds vertrouwen en afspraak is afspraak zijn daarvoor belangrijke ingrediënten. Het realiseren van “the perfect match” is een arbeidsintensief traject dat Centerpoint, met de grootst mogelijke deskundigheid, uitvoert. In het kennismakingsgesprek inventariseren wij zorgvuldig uw persoonlijke wensen en eisen, wij vragen onder andere naar uw ambities en bespreken het door u opgestelde competentieprofiel.

Onze consultants hebben dagelijks contacten met zeer uiteenlopende bouwbedrijven en weten daarom ook wat er op termijn gevraagd gaat worden. Sluiten de actuele vacatures niet aan op uw ambities dan is het toch verstandig om contact met ons op te nemen via het Sollicitatieformulier of met uw LinkedIn profiel.

Centerpoint houdt van maatwerk. Daarom kunnen onze consultants u meestal, na een persoonlijk gesprek, een goed advies geven dat aansluit op uw persoonlijke wensen en eisen. Zijn de uitgangspunten voor verdere samenwerking helder en haalbaar dan bepaalt u, samen met uw consultant, het verdere traject.

Werken bij Centerpoint moet vooral ook een plezierige tijd zijn. Daarom zijn de arbeidsvoorwaarden bij Centerpoint voor u goed geregeld. U werkt niet alleen bij solide bouwondernemingen maar kunt ook rekenen op:
• Een correcte arbeidsovereenkomst
• Primaire arbeidsvoorwaarden volgens de UTA-CAO
• 25 vakantiedagen, 15 ADV dagen
• Pensioenopbouw via Bpf bouw
• Ongevallenverzekering
• Goede kort verzuim regeling
• Studiekostenregeling
• Correcte en tijdige loonbetaling

Bent u een bouwprofessional of een starter op de arbeidsmarkt dan willen we u graag leren kennen en nodigen wij u uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Centerpoint is NEN 4400-1 en VCU-gecertificeerd, en opgenomen in het register Normering Arbeid.
Snel aan de slag? Schijft u zich dan nu in!

Vul de Competentie Detector in

Centerpoint steunt War Child