Onze actuele vacatures voor de bouwsector.

Onderstaand onze actuele vacatures. Passen deze vacatures niet bij uw ambities? Dat komt vaker voor en dan is het verstandig om toch te reageren via het Sollicitatieformulier of met uw LinkedIn profiel.

Centerpoint houdt van maatwerk. Daarom kunnen we, na een persoonlijk gesprek, u vrijwel altijd een goed advies geven dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Onze consultants hebben dagelijks contacten met zeer uiteenlopende, gerenommeerde bouwbedrijven en weten daarom ook wat er op termijn gevraagd gaat worden. Vaak kunnen deze (toekomstige) vacatures, om uiteenlopende redenen, nog niet voor publicatie worden vrijgegeven. Overweegt u een volgende carrièrestap maar wilt u zich eerst goed orienteren? Dan kunt u uw wensen kenbaar maken via een Persoonlijke mail. U kunt dan aangeven dat wij u, via een email, persoonlijk op de hoogte stellen als wij denken een passende vacature voor u hebben

Onze vacatureservice

Wilt u wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures neem dan een abonnement op onze vacatureservice. U kunt de nieuwste vacatures ook zien via onze app op uw mobiele telefoon of tablet. Deze apps zijn te downloaden via de Appstore of Google Play. Bovendien wordt iedere nieuw vacature gemeld via een Tweet op @Bouwbanen.

Actuele vacatures

Calculator/Kostprijsdeskundige Ondergrondse en Bovengrondse Infra 8950 – Groot Ammers

In verband met de groei van de orderportefeuille van onze opdrachtgever is er een vacature ontstaan voor een gedreven calculator/kostprijsdeskundige met ervaring in infra. Het

Bekijk vacature

Junior Werkvoorbereider 8953 – Geldrop

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een gedreven junior werkvoorbereider.

Bekijk vacature

Uitvoerder Utiliteitsbouw 8952 – Breda

Technisch uitdagende functie voor een ervaren uitvoerder utiliteitsbouw die ervaring heeft met grote projecten.

Bekijk vacature

Werkvoorbereider Tilburg 8951 – Tilburg

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een allround werkvoorbereider.

Bekijk vacature

Projectleider Grootrenovatie 8955 – Beverwijk

U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van grootrenovatie projecten in opdracht van corporaties.

Bekijk vacature

Centerpoint Advies: vacatures in de bouwkunde en civiele techniek.

Populaire functies: Uitvoerder - Werkvoorbereider - Calculator