Onze actuele vacatures voor de bouwsector.

Onderstaand onze actuele vacatures. Passen deze vacatures niet bij uw ambities? Dat komt vaker voor en dan is het verstandig om toch te reageren via het Sollicitatieformulier of met uw LinkedIn profiel.

Centerpoint houdt van maatwerk. Daarom kunnen we, na een persoonlijk gesprek, u vrijwel altijd een goed advies geven dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Onze consultants hebben dagelijks contacten met zeer uiteenlopende, gerenommeerde bouwbedrijven en weten daarom ook wat er op termijn gevraagd gaat worden. Vaak kunnen deze (toekomstige) vacatures, om uiteenlopende redenen, nog niet voor publicatie worden vrijgegeven. Overweegt u een volgende carrièrestap maar wilt u zich eerst goed orienteren? Dan kunt u uw wensen kenbaar maken via een Persoonlijke mail. U kunt dan aangeven dat wij u, via een email, persoonlijk op de hoogte stellen als wij denken een passende vacature voor u hebben

Onze vacatureservice

Wilt u wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures neem dan een abonnement op onze vacatureservice. U kunt de nieuwste vacatures ook zien via onze app op uw mobiele telefoon of tablet. Deze apps zijn te downloaden via de Appstore of Google Play. Bovendien wordt iedere nieuw vacature gemeld via een Tweet op @Bouwbanen.

Actuele vacatures

Werkvoorbereider 8902 – Delft

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een allround werkvoorbereider.

Bekijk vacature

Calculator/Werkvoorbereider GWW 8465 – ’s Gravenhage

Zelfstandige functie voor een senior calculator/werkvoorbereider die graag deel uitmaakt van een klein team en zijn of haar verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat.

Bekijk vacature

Werkvoorbereider Woningbouw 8724 – Leiden

Namens onze opdrachtgever komen wij graag in contact met een ervaren werkvoorbereider die zijn of haar sporen heeft verdiend in de woningbouw.

Bekijk vacature

Junior Calculator/Werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud 8843 – Rotterdam

Mooie kans voor een junior calculator/werkvoorbereider die affiniteit heeft met renovatie en onderhoud.

Bekijk vacature

Allround Uitvoerder 8788 – Leiden

In verband met de groei van de orderportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren uitvoerder.

Bekijk vacature

Centerpoint Advies: vacatures in de bouwkunde en civiele techniek.

Populaire functies: Uitvoerder - Werkvoorbereider - Calculator