Onze actuele vacatures voor de bouwsector.

Onderstaand onze actuele vacatures. Passen deze vacatures niet bij uw ambities? Dat komt vaker voor en dan is het verstandig om toch te reageren via het Sollicitatieformulier of met uw LinkedIn profiel.
Centerpoint houdt van maatwerk. Daarom kunnen we, na een persoonlijk gesprek, u vrijwel altijd een goed advies geven dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Onze consultants hebben dagelijks contacten met zeer uiteenlopende, gerenommeerde bouwbedrijven en weten daarom ook wat er op termijn gevraagd gaat worden. Vaak kunnen deze (toekomstige) vacatures, om uiteenlopende redenen, nog niet voor publicatie worden vrijgegeven. Overweegt u een volgende carrièrestap maar wilt u zich eerst goed orienteren? Dan kunt u uw wensen kenbaar maken via een Persoonlijke mail. U kunt dan aangeven dat wij u, via een email, persoonlijk op de hoogte stellen als wij denken een passende vacature voor u hebben.

Onze vacatureservice
Wilt u wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures neem dan een abonnement op onze vacatureservice. U kunt de nieuwste vacatures ook zien via onze app op uw mobiele telefoon of tablet. Deze apps zijn te downloaden via de Appstore of Google Play. Bovendien wordt iedere nieuw vacature gemeld via een Tweet op @Bouwbanen.

Centerpoint Advies: vacatures in de bouwkunde en civiele techniek.
Populaire functies: Uitvoerder - Werkvoorbereider - Calculator

Actuele vacatures

Werkvoorbereider/Uitvoerder Service en Onderhoud 9058 – Rotterdam

Met spoed gezocht, ervaren uitvoerder service en onderhoud die ook de werkvoorbereiding voor zijn rekening neemt.

Bekijk vacature

Projectleider 9059 – Leiden

Uitdagende functie voor een allround projectleider bouw die vanaf het voortraject bij zijn of haar projecten betrokken wil zijn en toe is aan een volgende stap in zijn of haar loopbaan.

Bekijk vacature

WABO inspecteur 9056 – Rotterdam

Met spoed gezocht: WABO inspecteur in de regio Rotterdam voor een tijdelijke opdracht.

Bekijk vacature

Grondbank Beheerder 9113 – ‘s-Hertogenbosch

We zoeken met spoed een communicatief en gedreven Grondbank Beheerder met kennis van grondstroming!

Bekijk vacature

Werkvoorbereider Woningbouw 8514 – Rotterdam

Heeft u meer dan vijf jaar werkervaring als zelfstandig werkvoorbereider woningbouw en bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan? Bent u daarnaast gedreven en proactief? Dan komen wij graag met u in contact.

Bekijk vacature
Centerpoint steunt War Child