Onze actuele vacatures voor de bouwsector.

Onderstaand onze actuele vacatures. Passen deze vacatures niet bij uw ambities? Dat komt vaker voor en dan is het verstandig om toch te reageren via het Sollicitatieformulier of met uw LinkedIn profiel.
Centerpoint houdt van maatwerk. Daarom kunnen we, na een persoonlijk gesprek, u vrijwel altijd een goed advies geven dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Onze consultants hebben dagelijks contacten met zeer uiteenlopende, gerenommeerde bouwbedrijven en weten daarom ook wat er op termijn gevraagd gaat worden. Vaak kunnen deze (toekomstige) vacatures, om uiteenlopende redenen, nog niet voor publicatie worden vrijgegeven. Overweegt u een volgende carrièrestap maar wilt u zich eerst goed orienteren? Dan kunt u uw wensen kenbaar maken via een Persoonlijke mail. U kunt dan aangeven dat wij u, via een email, persoonlijk op de hoogte stellen als wij denken een passende vacature voor u hebben.

Onze vacatureservice
Wilt u wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures neem dan een abonnement op onze vacatureservice. U kunt de nieuwste vacatures ook zien via onze app op uw mobiele telefoon of tablet. Deze apps zijn te downloaden via de Appstore of Google Play. Bovendien wordt iedere nieuw vacature gemeld via een Tweet op @Bouwbanen.

Centerpoint voor vacatures in de bouwkunde en civiele techniek.

Populaire functies in de bouw

Uitvoerder - Werkvoorbereider - Calculator - Projectleider - Hoofduitvoerder

Actuele vacatures

Ondernemende Calculator/Werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud 9078 – Regio Rotterdam

Uitdagende functie voor een ondernemende calculator met minimaal vijf jaar ervaring in renovatie en onderhoud die toe is aan een tweede stap in zijn of

Bekijk vacature

Junior Projectmanager 8865 – Rotterdam

Veelzijdige functie voor een ambitieuze, gedreven junior projectmanager.

Bekijk vacature

Projectleider Seriematige Woningbouw 9026 – Rotterdam

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven projectleider met ervaring in seriematige woningbouw.

Bekijk vacature

Aankomend Werkvoorbereider Staalbouw 8830 – Badhoevedorp

Als aankomend werkvoorbereider zult u worden opgeleid tot de functie van projectleider.

Bekijk vacature

(Meewerkend) Uitvoerder 9108 – Zaandam

Naast het goed begeleiden van verschillende projecten in uitvoering wordt er van u verwacht, ook waar nodig, om mee te timmeren.

Bekijk vacature
Centerpoint steunt War Child