Onze actuele vacatures voor de bouwsector.

Onderstaand onze actuele vacatures. Passen deze vacatures niet bij uw ambities? Dat komt vaker voor en dan is het verstandig om toch te reageren via het Sollicitatieformulier of met uw LinkedIn profiel.
Centerpoint houdt van maatwerk. Daarom kunnen we, na een persoonlijk gesprek, u vrijwel altijd een goed advies geven dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Onze consultants hebben dagelijks contacten met zeer uiteenlopende, gerenommeerde bouwbedrijven en weten daarom ook wat er op termijn gevraagd gaat worden. Vaak kunnen deze (toekomstige) vacatures, om uiteenlopende redenen, nog niet voor publicatie worden vrijgegeven. Overweegt u een volgende carrièrestap maar wilt u zich eerst goed orienteren? Dan kunt u uw wensen kenbaar maken via een Persoonlijke mail. U kunt dan aangeven dat wij u, via een email, persoonlijk op de hoogte stellen als wij denken een passende vacature voor u hebben.

Onze vacatureservice
Wilt u wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures neem dan een abonnement op onze vacatureservice. U kunt de nieuwste vacatures ook zien via onze app op uw mobiele telefoon of tablet. Deze apps zijn te downloaden via de Appstore of Google Play. Bovendien wordt iedere nieuw vacature gemeld via een Tweet op @Bouwbanen.

Centerpoint Advies: vacatures in de bouwkunde en civiele techniek.
Populaire functies: Uitvoerder - Werkvoorbereider - Calculator

Actuele vacatures

Werkvoorbereider Renovatie 8752 – Den Haag

Uitdagende functie voor een werkvoorbereider die minimaal vijf jaar ervaring heeft in renovatie projecten.

Bekijk vacature

Calculator/Werkvoorbereider GWW 8465 – ’s Gravenhage

Zelfstandige functie voor een senior calculator/werkvoorbereider die graag deel uitmaakt van een klein team en zijn of haar verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat.

Bekijk vacature

Junior Werkvoorbereider 8810 – Kop van Noord Holland

Een uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf waar u wordt opgeleid tot volwaardig projectleider.

Bekijk vacature

Calculator/Werkvoorbereider GWW 8700 – Amsterdam

In deze functie maakt u deel uit van een dynamisch team op het bedrijfsbureau. U zult betrokken zijn bij zowel D&C contracten als met projecten van de aanbestedingsmarkt.

Bekijk vacature

Bouwkundige Revit Tekenaar 8870 – Amersfoort

In de functie van bouwkundig tekenaar werkt u het DO uit naar bestek-, werk- en detailtekeningen. U bent bekend met Autocad, Revit en Solibri.

Bekijk vacature
Centerpoint steunt War Child